The end of summer in Kashiwa-jima [Diving]
The last weekend of August, I went diving to Kashiwa-jima.
It looked still midsummer.
The sky is blue.
And the sea is also blue.
Flag is blue.
And Tokoroten is yummy!
It is made from 100% Tengusa, free from additives.
It was nice weekend.
(He is a kind of Iso-ginpo, don't have official name, maybe)
It looked still midsummer.
The sky is blue.
And the sea is also blue.
Flag is blue.
And Tokoroten is yummy!
It is made from 100% Tengusa, free from additives.
It was nice weekend.
(He is a kind of Iso-ginpo, don't have official name, maybe)
柏島名物ところてんですね~。
久しく食べてないや・・・
美味しかったなぁ。
by kori3 (2010-08-30 12:36)
そういえば今回はところてんを食べませんでした。
でも帰りに苺氷はソフトクリーム付きのデラックスを食べましたよ!
by ile (2010-08-30 23:04)
kori3さん
はじめて食べました。柏島のところてん。海の味がしておいしい。
柏島で食べるからよけいおいしいんだろうねえ。
by keisuke (2010-08-31 22:25)
ileさん
ごっついビデオカメラかついだ女性を探しましたが見つかりませんでした。
苺氷りデラックスは大月町限定ですね。今回は時間がなくて食べられなかった。残念。
by keisuke (2010-08-31 22:27)
赤い花と空との割合が絶妙です。素敵。
海の中の撮影楽しそうだけど、難しそう。
まだまだ私にはスキル不足。。。
by akko (2010-09-13 21:48)
akkoさん
ありがとー!もっとほめて。(褒められて育つ子、いやおっさん)
カメラを持つと見えなくなるものもありますからね。良し悪しです。
by keisuke (2010-09-13 21:58)